HÍREK

Makóra érkezett a Váll-Ker Kft. Mikulása

Feldíszített és kivilágított lovas hintóval érkezett Makóra a Váll-Ker Kft. Mikulása december 6-án.

Lemezből kandalló – Gyárlátogatás a Váll-Ker Kft.-nél

Gyárlátogatás a Váll-Ker Kft.-nél

30 éves a Váll-Ker Kft.

Fennállásának 30. évfordulóját ünnepelte cégünk.

Családi nap a Váll-Ker Kft.-nél

2022. június 11.-én Családi napot tartott a Váll-Ker Kft. a Maros-parti strandon.

Év duális képzőhelye díj

Az Év Duális Képzőhelye Díjat közép- és nagyvállalati kategóriában a több mint 30 éve kandallógyártással foglalkozó makói Váll-Ker Kft. kapta meg.

Makó Városáért Emlékérem

A 30 éves jubileumunkhoz is kapcsolódóan, május 6-án Makó város emlékérmet vehetett át a Váll-Ker Kft. 5 alapító és még mindig aktív tulajdonosa, szociális gondoskodásért kategóriában.
Váll-Ker Kft.

Interaktív verspontot adtak át Kübekházán

Hiszek Judit helyi könyvtárvezető tervei alapján a makói Váll-Ker Kft. támogatásként készítette azt a régi korok hangulatát idéző "hirdetőoszlopot", amelynek hat oldalán huszonnégy egykor élt magyar híresség és kortárs költő versei olvashatók.

Letették a cég új üzemcsarnokának alapkövét

Ünnepélyes keretek között tették le szerdán a makói Váll-Ker Kft. új, mintegy 5300 négyzetméter alapterületű üzemcsarnokának alapkövét.
SZÉCHENYI TERV PLUSZ MAGYAR MULTI PROGRAM

Komplex kapacitásbővítő beruházás megvalósítása a Váll-Ker Kft-nél

A Széchenyi 2020 „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázati felhívás keretében 329.702.525 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a VÁLL-KER Kft.
SZÉCHENYI TERV PLUSZ MAGYAR MULTI PROGRAM

2017-ben magyar termék nagydíjas volt a Váll-Ker Kft.

Két évtizede díjazzák a minőséget – 2017-ben 64 termék és szolgáltatás érdemelte ki a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát. A Váll-Ker Kft. Kemencés és Hagymás Grillfesztiválja is ebben az elismerésben részesült.

Kapacitásbővítő technológiafejlesztés megvalósítása a Váll-Ker Kft.-nél

A Széchenyi 2020 "Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése" című pályázati felhívás keretében a Váll-Ker Kft. 97.781.678 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.

Az év vállalkozása díj

A 10. jubileumi Presztízs-gálán átadták a 2013-as Presztízs-díjakat, melynek keretében a Váll-Ker Kft. az év vállalkozása díjat nyerte el.

2022 - Váll-ker Kft. - Minden jog fenntartva