VISSZAÉLÉS-BEJELENTÉS

Visszaélés-bejelentés

Mező kitöltése kötelező!

A Váll-Ker Kft. a működését veszélyeztető információkkal, a bűncselekményekkel, szabálysértésekkel, korrupcióval, a munkahelyi környezetben okozott károkkal és minden hasonló, fontosnak ítélt esettel kapcsolatban biztosítja a bejelentés lehetőségét.

A bejelentést ‐ a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CLXV. törvény (Panasz törvény) alapján, ‐ a munkáltatói visszaélés‐bejelentési rendszer segítségével tehetik meg a VÁLL-KER munkavállalói, a VÁLL-KER társasággal szerződéses viszonyban álló, vagy olyan személyek, akiknek a bejelentés megtételéhez vagy a bejelentés tárgyát képező magatartás orvoslásához méltányolható jogos érdekük fűződik.

A bejelentés az alábbi űrlap segítségével tehető meg, melynek kitöltése és beküldése előtt kérjük a Tájékoztató a munkáltatói visszaélés‐bejelentési rendszerről című dokumentumot elolvasni szíveskedjen.

A bejelentés a lenti űrlapon kívül még az alábbi elérhetőségeken is lehetséges:

E-mail:

Tel.: (36)

Kapcsolatfelvétel

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
2022 - Váll-ker Kft. - Minden jog fenntartva