FEJLESZTÉSEINK

SZÉCHENYI TERV PLUSZ MAGYAR MULTI PROGRAM

Munkahelyi képzés a Váll-Ker Kft.-nél

GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül”
SZÉCHENYI TERV PLUSZ MAGYAR MULTI PROGRAM

Széchenyi Terv Plusz Magyar Multi Program

A Váll-Ker kft. stratégiájának megvalósítását támogató, ipar 4.0. m,egoldásokat alkalmazó komplex kapacitásbővítő beruházás megvalósítása.

Munkahelyi képzés a Váll-Ker Kft.-nél

A fejlesztés keretében 6 különböző képzést, LEAN alapképzést, Bevezetés az IPAR4.0 megoldásokba, Raktározási alapismeretek, IKER 1, IKER2, Vezetői hatékonyság fejlesztése képzést valósítunk meg.

Komplex kapacitásbővítő beruházás megvalósítása a Váll-Ker Kft-nél

A Széchenyi 2020 „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázati felhívás keretében 329.702.525 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a VÁLL-KER Kft.

Kapacitásbővítő technológiafejlesztés megvalósítása a Váll-Ker Kft.-nél

A Széchenyi 2020 "Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése" című pályázati felhívás keretében a Váll-Ker Kft. 97.781.678 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.

Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Váll-Ker kft.-nél

Jelen pályázat keretében bevezetésre került új Vállalatirányítási rendszer a Váll-Ker Kft.-nél.

Újabb kapacitásbővítő telephelyfejlesztés megvalósítása a Váll-Ker Kft.-nél

Az újabb kapacitásbővítő telephelyfejlesztés megvalósítása a Váll-Ker Kft.-nél című, DAOP-1.1.1/E-12-2012-0005 azonosító számú projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Technológiai fejlesztés megvalósítása a Váll-Ker Kft.-nél

Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott Technológiai fejlesztés megvalósítása a Váll-Ker Kft.-nél című pályázatunk 14.687.911 Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Kapacitásbővítő telephelyfejlesztés megvalósítása a Váll-Ker Kft.-nél

A projekt keretében egy 384m2-es, kétszintes szociális épület, valamint egy 586 m2 hasznos alapterületű tároló csarnok létesül.

Komplex technológiai fejlesztés a Váll-Ker Kft.-nél

A Váll-Ker Kft. komplex beruházás keretében 6 db gyártósori megmunkáló gép és 3 db kiszolgálóegység beszerzését, üzembe helyezéséhez szükséges üzemcsarnok nem engedélyköteles átalakítását, az elektromos hálózat bővítését, 18 fő ipari hegesztő betanításon túli továbbképzését valósította meg.

Vállalati folyamatmenedzsment és e-kereskedelem támogatása

Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása című, GOP 2.2.1-09 azonosítójú projektünk az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
2022 - Váll-ker Kft. - Minden jog fenntartva