Rólunk

A Vállalkozói és Kereskedelmi Kft. 1992. augusztus 1-jén alakult 18 taggal, jelenleg 250 főt foglalkoztat. A vállalkozás tevékenysége fémkandallók, díszajtók és fémszerkezetek gyártása. Tevékenységünket két telephelyen folytatjuk. A központi telephely (Makó, Návay Lajos tér 8.) a városközpont közelében található. Ezen a telephelyen találhatók az irodáink, a bemutatótermünk, valamint itt történik az új termékek tervezése és gyártása.

A 2-es telep az újvárosi vasútállomás mellett helyezkedik el. Itt hét 600 és egy 1000 m2-es gyártócsarnok, két raktárépület és egy szociális létesítményt is magában rejtő kétszintes irodaház áll. 2012-től a teljes gyártás ezen a telephelyen folyik, csak bizonyos kandallók végső szerelése maradt a belső telepen, de hamarosan ezeket a folyamatokat is átköltöztetjük. A festőműhely konvejor pályával, modern elszívó berendezéssel van ellátva. 2011-től a jobb minőség és termelékenység érdekében festőrobot végzi a kandallók festését. 2017 elején üzembe helyeztük második festőrobotunkat is, amely elektrosztatikus festési technológiával működik. Gépparkunk folyamatosan bővül. Jelenleg van 3 db lézervágó gépünk, 1 db NC és 2 db CNC élhajlító gépünk, 2 db hegesztő robotunk, 2 db festőrobotunk, 1 db NC hengerítőnk, 1 db függőleges lapszabászgépünk, valamint hidraulikus és excenter présgépeink.

A vállalkozás legnagyobb árbevételét a Németországba, Dániába és Angliába történő export jelenti. A Kft.-nek az elmúlt évek során dinamikus fejlődésének köszönhetően sikerült bekerülnie a középméretű vállalatok szférájába. Kandallóink belföldön is egyre népszerűbbek, és egyre nagyobb a kereslet irántuk.

Cégünk történetéről, fejlesztéseiről, eredményeiről és értékeinkről olvasson többet itt: 25 éves a Váll-Ker.


KÜLDETÉSÜNK

Kiváló minőségű és széles választékban kapható kandallóinkkal segítünk ügyfeleinknek hangulatos meleget varázsolni otthonukba, valamint EU-s versenyképességünk fejlesztésének újabb eredményeként energiatakarékos kemencéinkkel és grillkészülékeinkkel gondoskodunk a sütés-főzés örömteli hangulatáról.

JÖVŐKÉPÜNK

Olyan közösséget alkotni, amely azonosul az alapítók hitével, kitartásával, kemény munkájával, a modern kor kockázatvállalása mellett, mely nemcsak európai versenyképességünket, hanem üzleti sikerünket is megalapozza. Cégfilozófiánk, mely az emberségességen és a segítőkészségen alapul, arra ösztönzi munkatársainkat, hogy aktívan részt vegyenek cégünk jövőjének alakításában.


Váll-Ker film

Váll-Ker bemutatkozó videó