Lemezből kandalló – Gyárlátogatás a Váll-Ker Kft.-nél

2022.11.11.

2022. november 11.-én hatodik alkalommal rendezték meg a Modern Gyárak Éjszakáját, melyet ebben az évben az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. és a Kulturális és Innovációs Minisztérium együttesen szervezett. Ehhez a programsorozathoz a Váll-Ker Kft. is csatlakozott immáron harmadik éve.

A délelőtt folyamán iskolai csoportokat hívtunk meg, majd délután az előzetesen regisztrált vendégeket láttunk vendégül az országos program keretein belül. A nagy érdeklődére való tekintettel délután két csoportban indítottuk a túrákat, 16:00 és 17:00 órai kezdettel. Az idelátogatók testközelből tekinthették meg, hogy hogyan is készül el egy kandalló. Betekintést nyerhettek a lézervágás, hegesztés, csiszolás, szemcseszórás, festés és szerelés folyamatába is, valamint különböző automatizált folyamatokat és robottechnológiákat is megfigyelhettek.

A délelőtti iskolai csoportok megtekinthették az új, épülő komplex gyártócsarnokunkat is, ahol jelenleg még folynak a munkálatok, de várhatóan a jövő év elején elkezdődhetnek a gyártási folyamatok.

(Forrás és további képek: Makói Városi Televízió – www.facebook.com/makoivtv)

2022 - Váll-ker Kft. - Minden jog fenntartva