Visszaélés‐bejelentés

Mező kitöltése kötelező!

A Váll-Ker Kft. a működését veszélyeztető információkkal, a bűncselekményekkel, szabálysértésekkel, korrupcióval, a munkahelyi környezetben okozott károkkal és minden hasonló, fontosnak ítélt esettel kapcsolatban biztosítja a bejelentés lehetőségét.

A bejelentést ‐ a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CLXV. törvény (Panasz törvény) alapján, ‐ a munkáltatói visszaélés‐bejelentési rendszer segítségével tehetik meg a VÁLL-KER munkavállalói, a VÁLL-KER társasággal szerződéses viszonyban álló, vagy olyan személyek, akiknek a bejelentés megtételéhez vagy a bejelentés tárgyát képező magatartás orvoslásához méltányolható jogos érdekük fűződik.

A bejelentés az alábbi űrlap segítségével tehető meg, melynek kitöltése és beküldése előtt kérjük a Tájékoztató a munkáltatói visszaélés‐bejelentési rendszerről című dokumentumot elolvasni szíveskedjen.

A bejelentés a lenti űrlapon kívül még az alábbi elérhetőségeken is lehetséges:

E‐mail: bejelentes@vall-ker.hu
Tel.:     (36) 30/606-2604


  • *Elfogadom
    Nem fogadom el
    Nyilatkozom, hogy a bejelentést jóhiszeműen teszem olyan körülményekről, amelyekről tudomásom van, vagy kellő alappal feltételezem, hogy azok valósak.