Vision mobil kerti kemence

Szélesség: 800 mm
Magasság: 1500 mm (kémény nélkül); 2400 mm (kéménnyel)
Mélység: 600 mm
Súly: 70 kg

A Vision mobil kerti kemence kialakítása ideális kerti sütésekhez.

Sütőtere 2 mm vastagságú rozsdamentes anyagból, az előlap és az ajtó pedig 4 mm-es acéllemezből készül. Felépítése kétrétegű, külső burkolata hőálló bevonatú fémlemez.

Fával fűthető.

Beépített hőmérsékletkijelzője mutatja a sütőtérben lévő hőmérsékletet. Zárt sütőtere garantálja az egyenletes hőeloszlást.

Az üvegajtón át figyelemmel kísérheti a péksütemények, pecsenyék sütési folyamatát.

Bővebb információért olvassa el a használati útmutatót.
A kerti kemence szórólapjának letöltéséhez kattintson ide.


Főzőműsor ajánló
Kemencés mangalicaKemencében sült fürj
Egy elégedett vásárlónk levele:

"Tisztelt Tóth István Igazgató Úr!

Az Önök által gyártott mobil kemence ismételten bebizonyította, hogy kiváló minőségű termék. Használata praktikus, mind hús, mind pedig tészták sütésére remekül megfelel. Köszönetünket fejezzük ki a nagylelkű segítségéért, amellyel hozzájárult az "Úri konyha" kategóriában elért I. helyezésünkért.

Tisztelettel:

Bihacsy László, gasztro-lovag, a szabadtűzi sütés-főzés mestere"


Tóthné Libor Mária (Limara) gasztroblogger ajánlása:

„7 évvel ezelőtt, a grillfesztiválon találkoztam először a makói Váll-Ker Kft. mobil kerti kemencéjével. Emlékszem, akkor kelt tésztát készítettem, és kíváncsian vártam, vajon mit tud ez a szemre látványos, fatüzelésű kerti sütőalkalmatosság. A végeredmény kitűnő volt, így azóta saját kemencével rendelkezem.

Szép időben gyakran sütök benne a barátaimmal, rokonaimmal, akár hirtelen ötlettől vezérelve is, hiszen ennek a kemencének a beüzemelése nem tart több órán keresztül. Készítünk kenyeret, péksüteményt, pogácsákat, zöldségágyon szeletelt húsokat, csirkecombot, csülköt, langallót, gyümölcsös lepényt és sok más finomságot. Mivel könnyen mozgatható, nem egyszer előfordult már, hogy kivittük a nyaralóba, hétvégi kiskertbe, és ott fűtöttük fel, de arra is volt példa, hogy decemberben abban készült a karácsonyi töltött káposzta.

A kemencét nagyon rövid idő alatt, kevés fával fel lehet fűteni. Könnyű benne szabályozni és tartani a hőfokot, ami alkalmassá teszi nemcsak húsok, kelt tészták, hanem sütemények készítésére is. Érdemes így tervezni: amíg melegszik a kemence, készülhet benne valamilyen péksütemény vagy pogácsa, azután sülhet benne hús, és a lassan hűlő kemencében elfér még egy desszert is.

Úgy gondolom, hogy aki egyszer kipróbálta, hozzám hasonlóan szeretni fogja ezt a kiváló tervezésű és kivitelezésű kerti kemencét.”


<< vissza
2015-11-26