A VÁLL-KER Kft. stratégiájának megvalósítását támogató, IPAR 4.0. megoldásokat alkalmazó komplex kapacitásbővítő beruházás megvalósítása

A Széchenyi Terv Plusz „Magyar Multi Program - A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása” című pályázati felhívás keretében 1.515.788.738 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a VÁLL-KER Kft.

A „VÁLL-KER Kft. stratégiájának megvalósítását támogató, IPAR 4.0. megoldásokat alkalmazó komplex kapacitásbővítő beruházás megvalósítása” című, nettó 3.031.577.478 Ft elszámolható költségű projekt során a vállalkozás főtevékenységének, a kandallógyártásnak a komplex fejlesztése valósul meg.

A fejlesztés során megépül a vállalkozás új, 5292 m2-es üzemcsarnoka a hozzá kapcsolódó infrastrukturális elemekkel (transzformátor állomás, parkoló, út, sorompó), valamint beszerzésre kerülnek a legmodernebb, IPAR 4.0. megoldásokat alkalmazó technológiák (pl. fiber lézervágógépek kamerás alkatrészfelismerővel, hegesztőrobot rendszerek, önjáró vontató (AGV) és más a kandallógyártáshoz szükséges technológiák).

A nagy alapterületű gyártócsarnokban a kandallógyártás valamennyi műveletét egy csarnokban tudjuk megvalósítani a gyártási folyamat elejétől a végéig a LEAN elveinek teljeskörű figyelembevételével.


Folyamatosan frissülő képgaléria a fejlesztésről

www.palyazat.gov.hu

gazdasagfejlesztes.gov.hu

<< vissza
2022-03-02